Over ons

Over ons

Kunst-verzekering is een product van VLC & Partners | verzekeringspartner van het Rijksmuseum

Gespecialiseerd in het verzekeren van kunst, verzamelingen en kostbare bezittingen 

Onze kunstverzekering adviseurs werken exclusief samen met internationaal gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. We zijn gespecialiseerd in het verzekeren van kunst, verzamelingen en kostbare bezittingen. Want wij weten als geen ander dat u dit vermogen wilt beschermen.


Verzekeringspartner van het Rijksmuseum
Als onderdeel van VLC & Partners bent u verzekerd van kwalitatief advies en de juiste verzekering.  Ons team bestaat uit kenners uit de kunstwereld en zeer ervaren verzekeringsadviseurs. We zijn niet voor niets verzekeringspartner van het Rijksmuseum.

Kunst en verzameling verzekering

Wist u dat Ars Mundi van oudsher de betekenis draagt van 'de kunst van het leven'? Of zoals wij het interpreteren: kunst van overal ter wereld. Waar u uw collectie ook vandaan heeft, het heeft een belangrijke betekenis in uw leven en dat is de kern van ons aanbod. Wij helpen u dit te beschermen.


Persoonlijk advies
U heeft uw persoonlijke en onafhankelijk adviseur. Dit uw aanspreekpunt voor vragen, schademeldingen en het doorgeven van wijzigingen. Betrouwbaarheid, kwaliteit en discretie vinden we heel belangrijk.

Tom Nierstrasz | adviseur kunst en verzamelingen

073 - 692 62 72

arsmundi@vlc-partners.nl

Aangenaam kennis te maken

Het mooiste aan mijn werk is het persoonlijke contact met klanten en de afwisseling. Het geeft voldoening als ik een verzekeringsoplossing voor de klant biedt waar de klant goed mee is geholpen. Kunst-verzekering is onderdeel van VLC & Partners en is een mooi en groeiend bedrijf dat volop in beweging is. De jonge afdeling van Kunst-verzekering kent een vast team met een goede sfeer en een snelle samenwerking.

Doordat wij gespecialiseerd zijn in het verzekeren van kunst, verzamelingen en bijzondere bezittingen, zijn wij verzekeringspartner geworden van verschillende musea, galerieën en particulieren. Wij werken met verschillende partijen samen en bieden toegang tot een groot netwerk van art consultants, restaurateurs, taxateurs en beveiligingsbedrijven. Graag maak ik kennis om het verhaal en de geschiedenis van uw collectie veilig te stellen.